Podobno ten dzień jest 3 razy w roku. Ja pamiętam, że nam dziewczyny w liceum zawsze jakoś pod koniec września czy na początku października robiły prezenty.
_________________ Kto żyw, martwy, kto umiera,
Chodźcie tańczyć Makabrela.
If you don't think your life is worth more than someone else's, sign your donor card and kill yourself.
mam nadzieję, że wszyscy właściwie obchodzą Dzień Świętego Patryka...
Z tej okazji:
sláinte mhaith!
i na dodatek:
Éireann go Brách!
A tymczasem - wstyd przyznać - jako że przypomniałem sobie o powyższym święcie zbyt późno - nie obchodzę go właściwie. W lodówce nie ma Guinessa, ani niczego podobnego.
Niestety..;[
Najlepszego z okazji 25 maja....
Macie bez...?;-)
Dla mnie - jak wiadomo - okazja jest podwójna, a przynajmniej jedna trzyletnia, więc sobie co nieco przypnę.......;-]
Dziękuję wszystkim za życzenia, przepraszam, że nie personalnie, ale maile zostały na innym komputerze i tak trudno się do nich dostać (BTW od kiedy to życzenia nie odkładają się w skrzynce prywatnych wiadomości?)... Trochę mnie nie było, dlatego tak późno, ale już jestem i postaram się logować codziennie .
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods.