|
Gamesy czyli w co gracie? |
| Czy używasz kodów do gier? |
| Tak |
|
16% |
[ 12 ] |
| Nie |
|
71% |
[ 53 ] |
| Tylko te "dodatkowe" |
|
12% |
[ 9 ] |
|
| Głosowań: 74 |
| Wszystkich Głosów: 74 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Ocho Cinco

|
Wysłany: 29 Styczeń 2010, 22:33
|
|
|
| Uboot napisał/a: | http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,7507588,GTA_IV__Episodes_of_Liberty_City_takze_na_PC_i_na.html
Cóż za wspaniała informacja. |
Będzie giercowanie
Ciekawe czy będzie trzeba instalować na plejaku i ile instalka zajmie, bo mi się powoli miejsce na dysku kończy. Muszę go w końcu wymienić na większy |
_________________ Child, please... |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
|
|
|
 |
LudoS

|
Wysłany: 22 Marzec 2010, 19:08 Rośłiny obroną przed Zombie
|
|
|
Wydaje mi się, że nie było tu jeszcze wspominanej gry Plants vs. Zombies. Gra typu tower defence jednak mocno zmodyfikowanego. Chodzi o to aby sadzić rośliny, które rozwalą nacierające na nasz dom zombiaki. Oprócz zwykłego trybu adventure gdzie przechodzimy po kolei następne etapy mamy również system mini-gier oraz tryb survival. Cała oprawa wygląda świetnie z dużą dawką humoru. Zachęcam do przejścia gry, na koniec dostajemy bonus w postaci teledysku . Różne serwisy gre definiują jako casualówą jednak ostrzegam, że wciąga i zanim się spostrzeżecie minie wam kilka ładnych godzin.
Zombies ate your brain!
 |
_________________ This is all get a little bit complicated.
Póg Mo Thón. |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 22 Marzec 2010, 19:49
|
|
|
| LudoS napisał/a: | | Wydaje mi się, że nie było tu jeszcze wspominanej gry Plants vs. Zombies. |
Faktycznie nie było, ale uwierz mi, że spora część forumowego półświatka zagrywała się w tę grę i to całkiem na serio.
Agata na przykład przeszła ją już parę razy. Mnie niestety się nie udało, ale gra leży zainstalowana na dysku i czeka na mój powrót do niej.
Świetna gra, świetny humor! |
|
|
|
 |
aschar

|
Wysłany: 29 Marzec 2010, 19:12
|
|
|
A wy teraz się śmiejcie, ale ja ostatnio relaksuję się przy emulacji pokemon Pearl |
_________________ Jeśli za dużo sobie wyobrażasz, uważaj żeby nie zginąć w zderzeniu z Rzeczywistością |
|
|
|
 |
Vanti
Moderator

|
Wysłany: 2 Kwiecień 2010, 13:13
|
|
|
Emulacja to ZUO w czystej postaci - lepiej kup sobie DeeSa i carta z grą
Swoją drogą - ja miesiąc temu wyrwałem w jednym z warszawskich Empików Disgaea DS za 30 złociszy i pykam sobie co jakiś czas. Zacny tRPG to jest |
|
|
|
 |
ciacho00

|
Wysłany: 11 Kwiecień 2010, 01:31
|
|
|
Dobrzy ludzie, podpowiedzcie którą karte wybrać do laptopa: Radeon HD5650 czy GeForce GT 330M ?
Procesorem byłby Core i5.
edit: Faktycznie prezentuje się nieco lepiej od karty Nvidii, dzięki za linki. |
_________________ "You can't kill me because I've got magic aaargh." |
| |
|
|
|
 |
Stolec

|
|
|
|
 |