|
www.pratchettswiatdysku.prv.pl |
| Autor |
Wiadomość |
OPeCe
|
Wysłany: 15 Kwiecień 2004, 15:13
|
|
|
| webring istnieje, z tego co pamietam by/jest (dawno nie wchodzilem) na stronkach link :/ |
|
|
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 15 Kwiecień 2004, 18:13
|
|
|
wejdz np. na moja strone i zobacz na samym dole glownej a zalozony jest przez Vantiego
top lista byla, ale sie zmyla |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Black Dagger

|
Wysłany: 19 Kwiecień 2004, 13:24
|
|
|
| Chwila offtopicu: IIc poprosił mnie bym przekazał że niebędzie go dość długo bo mu net padł. Kniec offtopicu. A teraz normalnie, a mianowicie moim zdaniem lista stron z miejscami jest beznadziejna. Jak określić która strona jest najlepsza? Moim zdaniem strona Vantiego ma najlepsze materiały, a IIc'ego opracowanie graficzne. |
|
|
|
 |
Aida
Gość
|
Wysłany: 21 Kwiecień 2004, 17:44
|
|
|
| Mnie się podobała strona o Ankh-Morpork, to pod względem merytorycznym. Z kolei strona Vantiego jest chyba najoryginalniejsza, ze względu na autorskie felietony , wywiady itp. |
|
|
|
 |
Skonto

|
Wysłany: 25 Kwiecień 2004, 13:21
|
|
|
Vanti i IIc muszą się dogadać i stworzyć jedną bajerancką stronę, która będzie dumą Polskich fanów ŚD |
_________________ H20, CO2, KSG, ET - rzeczy do życia niezbędne!! |Uuk! - cała prawda o życiu |
|
|
|
 |
||c [Usunięty]
|
Wysłany: 27 Kwiecień 2004, 20:16
|
|
|
Teraz strona dostepna jest pod prostszym adresem www.swiat-dysku.vl.pl . Ha teraz nie macie sie czego czepic |
|
|
|
 |
KACEK

|
Wysłany: 21 Czerwiec 2004, 18:27
|
|
|
| moze sie zdziwisz antrajku ale tu nei chodzi o rywalizacje..i tak wszyscy wiedza czyje strony sa najlepsze...tu nei potrzeba rankingu..:P |
|
|
|
 |
Rincewind :]
Gość
|
Wysłany: 1 Sierpień 2004, 16:30
|
|
|
"Conena- Jedna z wielu córek Cohena barbarzyńcy, wspaniała złodziejka. "
ja myslałem że ona jest barbarzyńcą, a chciała by być fryzjerką :]
" Witam na kolejnej stronie poświęconej twórczości Terrego Pratchetta"
pamietajmy o tym że Pratchett niestworzył tylko serii Discworld (swoją drogą najlepszej serii książek jaka ujrzała światło dzienne), jeszcze wkońcu napisał 3 ksiązki o Johnny, 3 książki o nomach i może coś jeszcze ale ja pamięci dobrej niemam
wiem że jestem upierdliwy
poza tym stronka bardzo szybko się ładuje a to już dobrze
poza tym wg mnie powinna istnieć jedna strona o Pratchettcie, ich dużo niema więc może autorzy mogli by się jakoś ze sobą dogadać |
|
|
|
 |
Vanti
Moderator

|
Wysłany: 1 Sierpień 2004, 23:47
|
|
|
Rincewind: A nie slyszales o czyms takim jak zdrowa konkurencja, dzieki ktorej webmasterzy konkuruja ze soba o liczbe odwiedzin? |
|
|
|
 |
gosc
Gość
|
Wysłany: 7 Styczeń 2005, 01:16
|
|
|
no ale zeby cos takiego działało to musi byc cos zwane popytem
a ze tego nie ma to ta garstka fanów którzy zwiększa licznik o jakies 7 pozycji mogliby mieć zasczyt ogl±dania jednej super stronki. naturalnie bezsensowym byłoby niszczenie dotychczasowych wyników, ale zrobienie czegos wspólnego - nowgo ma sens |
|
|
|
 |
|
|