|
www.coricelesti.prv.pl |
| Autor |
Wiadomość |
Słupek
VIP

|
Wysłany: 20 Lipiec 2004, 18:44 www.coricelesti.prv.pl
|
|
|
Postanowiłem zrobić swoją stronkę. Na razie jeszcze w powijakach, tzn. 1 (słownie jeden) tekst + layout. Ale będę dodawać txt. Jakby ktoś chciał pomóc, to zapraszam.
www.coricelesti.prv.pl |
_________________ "Capitalism is the fullest expression of anarchism, and anarchism is the fullest expression of capitalism."
Murray Rothbard |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 20 Lipiec 2004, 19:26
|
|
|
Layout wygląda jak świeżo wyciągnięty z jakiejś powieści s-f. IMO za mało dyskowy.
Dla mnie jak na razie niedoścignionym wzorem jest lay serwisu Vantiego - oszczędny, wygodny i po prostu ładny.
Poza tym - strona na lycosie? Niee... |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 20 Lipiec 2004, 20:12
|
|
|
| hehe nie ma to jak zdrowa konkurencja - ciekaw jestem tylko co zaserwujesz zeby nie bylo tak jak w przypadku IIc'a - stworzyl stronke i wszystko ucichlo |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Słupek
VIP

|
Wysłany: 20 Lipiec 2004, 20:53
|
|
|
| Krejt napisał/a: | Layout wygląda jak świeżo wyciągnięty z jakiejś powieści s-f. IMO za mało dyskowy.
Dla mnie jak na razie niedoścignionym wzorem jest lay serwisu Vantiego - oszczędny, wygodny i po prostu ładny.
Poza tym - strona na lycosie? Niee... |
Sorry, ale layoutów nie umiem robić, więc użyłem gotowego. A Lycos jest jedynym chyba darmowym serwerkiem z PHP (tzn. inneo nie znam) |
_________________ "Capitalism is the fullest expression of anarchism, and anarchism is the fullest expression of capitalism."
Murray Rothbard |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 21 Lipiec 2004, 11:30
|
|
|
a mi się stronka podoba, i layout też. przecież umówmy się, nie wszystkie strony muszą mieć 'fantastyczny-dyskowy' wygląd z żółwiem, albo Śmiercią jako logo.
oczywiście najeważniejsza treść, więc czekamy na świerzy 'stuff'.
Strona pod patronatem Ślepego IO - genialne |
|
|
|
 |
Error

|
Wysłany: 22 Lipiec 2004, 13:31
|
|
|
Sam wygląd mi nie przeszkadza, ale mimo małej ilości materiału (co jest zrozumiałe i wybaczone autorowi ) trudno się poruszać na stronie. |
|
|
|
 |
Słupek
VIP

|
Wysłany: 22 Lipiec 2004, 16:22
|
|
|
Zeby nie bylo, poprawilem nie co menu, teraz w menu glownym macie wszystkie dzialy (pogrubione), a wiec 1 klik mniej. I przerobilem odnosnik Forum, zeby przekierowywal na Ulice Ankh-Morpork. A materialu wciaz malo, ale teraz jest widoczny, 2 ksiazki, 2 gildie, 6 postaci i w najblizszym czasie tlumaczenie wywiadu (dzisiaj dostalem zgode autora )
***EDIT***
Wywiad już jest |
Murray Rothbard |
|
|
|
 |
Black Dagger

|
Wysłany: 25 Lipiec 2004, 09:03
|
|
|
Layout rzeczywiście niezbyt pasujący, do dysku niezbyt mi pasuje. Wiem, wiem, łatwo krytykować, trudniej zrobić (sam w dalszym ciągu nie mam swojej strony ), ale cóż, musisz się przyzwyczaić |
|
|
|
 |
||c [Usunięty]
|
Wysłany: 27 Lipiec 2004, 11:03
|
|
|
szkoda że nikt nie zauważył działu postacie, który dodałem jakiś miesiąc temu |
|