Przesunięty przez: Krejt 5 Kwiecień 2008, 18:07 |
Wiedźmikołaj - film |
| Autor |
Wiadomość |
Krasnola
Kochanica Kora

|
Wysłany: 26 Styczeń 2008, 20:05
|
|
|
| yogurt_13 napisał/a: | Jakoże Wiedźmikołaja czytałem masę czasu temu film był dla mnie znakomitym odświeżeniem. Nie zauważyłem jakichś rażących rozbieżności co do książki. Jeżeli były, to jakieś niewielkie, bądź nieistotne. Żadna nie zapadła mi w pamięć w każdym razie (a jakby nie było oglądałem to miesiąc temu ) Podsumowując dwoma słowami: bez zarzutu |
Film znamy. Wawowi chodziło o to, jak został przetłumaczony. (chyba że to ja nie zrozumiałam) |
_________________ Nie daj się zwieść polskim producentom cyckonoszy! Sprawdż swój PRAWDZIWY rozmiar! |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 26 Styczeń 2008, 21:53
|
|
|
| Krasnola napisał/a: | | Wawowi chodziło o to, jak został przetłumaczony. (chyba że to ja nie zrozumiałam) |
Dobrze zrozumiałaś oczywiście, ciekawe czy odpowiedź dotyczyła również mojego pytania;-) |
_________________ |
|
|
|
 |
Koticzka
|
Wysłany: 27 Styczeń 2008, 00:33
|
|
|
| yogurt_13 napisał/a: | | tak, na Sci-Fi Channel i zdaję sobie sprawę, że to nie pasmo otwarte, ale i tak lekko mnie zdziwko wzięło, że leciał |
Sky byl uprzejmy zapuscic w 2006 na Gwiazdke. A moj Polowic Slubny byl uprzejmy zakupic dla nas kalendarz na caly rok. Tylko w grudniu byl SMIERC i jakos tak... zostawilam na listopadowej kartce. Z szcunku.
Za to DVD nie widzialam w sprzedazy. Nie na Zielonej Wyspie (Ciemnogrod, psiakostka). Ciesze sie, ze sie od Was dowiedzialam! Dzieki! |
_________________ There are 10 types of people - these who understand the binary and those who do not (stolen) |
|
|
|
 |
yogurt_13

|
Wysłany: 27 Styczeń 2008, 13:53
|
|
|
Krasnola, wawrzyniec, pisałem jak najbardziej o przetłumaczeniu filmu. Jeżeli to nie wynikało z mojej wypowiedzi, to przepraszam.
Jak dla mnie przetłumaczony ok. |
_________________ "Mitologia to tylko bajki ludów, które wygrały, bo miały większe miecze." |
|
|
|
 |
Ewincja
|
Wysłany: 12 Marzec 2008, 19:17
|
|
|
| Czy ktoś wie skąd mogłabym wytrzasnąć film "Hogfather"? O ile się orientuję to w polsce tego nie sprzedają,jest tylko jedna oferta na allegro. Czy jeżeli ktoś jest w posiadaniu tego filmu to czy mógłby sie ze mną skontaktować pod numerem gg1961600? Z góy dzięki za pooc |
|
|
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 12 Marzec 2008, 20:08
|
|
|
| Ewincja napisał/a: | | Czy ktoś wie skąd mogłabym wytrzasnąć film "Hogfather"? O ile się orientuję to w polsce tego nie sprzedają,jest tylko jedna oferta na allegro. |
No widzisz, mozna dostac na Allegro jak widac. Inna droga to przywiezc z UK, albo stamtad zamowic (np. Amazon). |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
I.Inni

|
Wysłany: 24 Grudzień 2009, 10:05
|
|
|
| Już jutro na SCI-FI Channel oba odcinki Wiedźmikołaja o 13:15. Powtórka w sobotę o 21:00. |
_________________ This whole death thing is starting to get a little played out. I mean, who dies nowadays anyway? |
|
|
|
 |
|
|