Przesunięty przez: Krejt 7 Maj 2006, 13:47 |
Pratchett w Polsce - sprawozdania forumowe |
| Autor |
Wiadomość |
Skonto

|
Wysłany: 26 Sierpień 2004, 19:37
|
|
|
Chcesz siekierę? |
_________________ H20, CO2, KSG, ET - rzeczy do życia niezbędne!! |Uuk! - cała prawda o życiu |
|
|
|
 |
Panna Szczurek [Usunięty]
|
Wysłany: 26 Sierpień 2004, 19:52
|
|
|
| Ano przydałaby się... |
|
|
|
 |
Aida
Gość
|
Wysłany: 26 Sierpień 2004, 23:02
|
|
|
| Pięć??? W jaki sposób? |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 26 Sierpień 2004, 23:12
|
|
|
re: Aida - pewnie tak jak ja :] (5 ksiazek + plakat i pocztowka....) to sie daje tu tamto tam i jakos samo sie zbiera |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Panna Szczurek [Usunięty]
|
Wysłany: 27 Sierpień 2004, 09:37
|
|
|
A ja nie mam żadnej Wszyskie biblioteki w pobliżu i trochę dalej obeszłam i trochę się tego zebrało... |
|
|
|
 |
Jane Honesty

|
Wysłany: 27 Sierpień 2004, 21:26
|
|
|
Ja mam autograf Terry'ego i Cholewy w "Morcie", zdjęcia i wywiadzik na kasecie |
|
|
|
 |
Aida
Gość
|
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 27 Sierpień 2004, 23:01
|
|
|
no piknie transfer Ci sie przekrzoczyl |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Aida
Gość
|
Wysłany: 28 Sierpień 2004, 10:27
|
|
|
| Co¶ nie działa? U mnie dobrze. |
|
|
|
 |
Jane Honesty

|
Wysłany: 28 Sierpień 2004, 11:15
|
|
|
| Mogę dać zdjęcia, tylko muszę je wszystkie "pozbierać", bo mój aparat się zepsuł wtrakcie wywiadu :/, i zdjęcia ma Gryfek, z ktorym robilam wywiad, i jak na razie mi ich nie wysłał (w zwi±zku z czym jestem zła ale nic na to nie poradzę), ale będę go męczyć, żeby w końcu mi je wysłał... Póki co widziałam tylko jedno, na www.prorok.pl w "Czarownicy", tam gdzie wywiad, trzebaby poszukać w archiwum... |
|
|
|
 |
Sayoko
VIP

|
Wysłany: 17 Maj 2005, 12:55
|
|
|
Ja byłam na spotkaniu,ale co mi z tego przyszło?Rozklejone buty,przeziębienie i...czubek głowy Mistrza,który mignął mi na schodach.
Zwiałam ze szkoły(lekcje były do 15:30) i gdy dotarłam do rynku(empik megastore jest w Rynku Głównym) kolejka już sięgała pod sukiennice.I lało.
Po trzech godzinach beznadziei wjechałam windą na trzecie piętro i schodami zeszłam na drugie,gdzie PTerry podpisywał książki. I chała-ochroniarz. Zaczęłam zalewać si łazami, robić maślane oczka i ogólnie odstawiać przed facetem wiochę. Ale na litość mi się go wziąć nie udało...autografu nie dostałam.
Mój znajomy mówi,że tego gościa wylali... |
_________________ Lecz on siedział, a siedząc siedział i siedział jakoś tak siedząc, tak się zasiedział w siedzeniu swoim, tak był absolutny w tym siedzeniu, że siedzenie, będąc skończenie głupim, było jednak zarazem przemożne.
Gombrowicz, który wielkim pisarzem był |
|
|
|
 |
|
|