|
IV Spotkanie Forumowe [24-25 V 2008] |
| Kto jest Najbardziej? |
| Kor |
|
48% |
[ 12 ] |
| Kor |
|
24% |
[ 6 ] |
| Kor |
|
28% |
[ 7 ] |
|
| Głosowań: 25 |
| Wszystkich Głosów: 25 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 17:01
|
|
|
| Spotkanie w ŚKFie, a pamiatkowy kubek spotkaniowy to 19,90. |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 17:53
|
|
|
| Swoją szosą, trzeba będzie zrobić temat z konkre(j)tami, bo w tym ciężko się doszukać jakichkolwiek szczegółów. |
|
|
|
 |
Saviq

|
Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 18:03
|
|
|
| settler napisał/a: | | Spotkanie w ŚKFie | A to to już postanowione? Coś mnię ominęło. |
_________________ 42! |
|
|
|
 |
Pasikorek
Moderator

|
Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 19:00
|
|
|
Tak, żyję. I już się spowiadam.
Otóż jest koncepcja i antykoncepcja.
Koncepcja
IV spotkanie - 24 maj SOBOTA - 25 maj NIEDZIELA, klub ŚKF, czyli powtórka z rozrywki w miarę po staremu. Daje to 1 DZIEŃ. Osoby z dalekiej północy wsiadają w piątek nocą w ciopong i na rano są w Katowicach, osoby z reszty Polski są w Katowicach do południa. Ewentualnie osoby z północy lądują w piątek wieczorem gdzieś w środku (Kraków, Cz-wa, Warszawa?) i są razem z innymi w Katowicach w sobotę.
Antykoncepcja
IV spotkanie - 23 maj PIATEK - 25 maj NIEDZIELA, klub SKF, czyli startujemy od piątku. Łącznie dostajemy 2 DNI (sobota, plus wieczór piątkowy i ranek sobotni). Ci co mogą zjawiają się w piątek wieczorem, a reszta dojeżdża z rańca w sobotę. Oczywiście, żeby spędzić produktywnie dwa dni, trzeba mieć pomysły, co by tu można robić.
Proszę w miarę szybko o odzew i wybranie koncepcji tudzież antykoncepcji. |
|
|
|
 |
Agata_G
Moderator

|
Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 19:14
|
|
|
Zdecydowanie koncepcja. Nie sądzę, że wszystkim chętnym uda się dotrzeć na piątek, no i trzeba by mieć naprawdę dobry plan, żeby było co robić przez te 2 dni.
A poza tym względy jak najbardziej przyziemne - w ŚKF nie ma łazienki. Odmawiam spania tam przez dwie noce bez możliwości umycia się!
[ Komentarz dodany przez: Kormaciek: 16 Kwiecień 2008, 19:18 ]
Jest już ciepła woda, bo do tej pory nie było.
edit A: ciepła woda była już na poprzednim spotkaniu; ale niestety nie mieszczę się w zlewie. |
|
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 20:27
|
|
|
| Agata_G napisał/a: | | Zdecydowanie koncepcja. |
Tez popieram ta opcje.
| Saviq napisał/a: | | A to to już postanowione? Coś mnię ominęło. |
Zakrejcony Kor nie napisal chyba na forum, ale u niego w GOKu nie mozna, bo jakis remont, czy z innego powodu zamkniete. A szkoda. |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 20:35
|
|
|
| Bramka nr 1, czyli oficjalne rozpoczęcie w sobotę - po staremu. Nie zmieniajmy czegoś, co już się trzy razy sprawdziło. |
|
|
|
 |
Pasikorek
Moderator

|
Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 20:43
|
|
|
| W GOKu można już, remont się skończył, ale pomyślałem, że w GOKu można zrobić w wakacje mini spotkanie przy ognisku (może nawet pod namiotem) bo u mnie fajne tereny są i jest Zetor. No i jeżeli pani z Prószka będzie miała czas, to chyba lepiej ją zaprosić do Katowic do ŚKF, a nie ciągać po Mstowach. |
|
|
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 20:46
|
|
|
| Kormaciek napisał/a: | | W GOKu można już |
To ty nie pisales na gadu, ze rozmawiales z kierownikiem i nie mozna? Albo mi cos siada na glowe, albo tobie, albo (co bardziej prawdopodobne) nam obu. Niewazne. |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 20:54
|
|
|
| Krejt napisał/a: | | Bramka nr 1, czyli oficjalne rozpoczęcie w sobotę - po staremu. Nie zmieniajmy czegoś, co już się trzy razy sprawdziło. |
Ja raz trafiłam do Katowic już w piątek i bardzo mi się to podobało Przesympatycznie spędziłam dzień, więc jestem za antykoncepcją Ale coś widzę, że ostatnio na forum mam poglądy odmienne od większości Więc się rzecz jasna dostosuję. |
_________________ Nie daj się zwieść polskim producentom cyckonoszy! Sprawdż swój PRAWDZIWY rozmiar! |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 23:04
|
|
|
Pucu pucu, chlastu chlastu, nie mam rączek jedenastu, czyli podsumowanie konkrejtów:
Deklaracje:
Agata_G
Aida
Gehenna
Kormaciek
Krasnola
Krejt
QbaJak
Settler
Uboot
Wawrzyniec
oraz osoby ktore nie dały pełnej deklaracji:
Gadio?
Keyff?
Łukasz?
Walter?
----------------------------------------------
Koncepacja:
Agata_G
Krejt
Settler
Antykoncepcja
Krasnola
----------------------------------------------
Start 23 lub 24 maja
Koniec 25 maja
Miejsce ŚKF.
Goście honorowi: Pancerny laptop PWCa
Koszt: dojazd + kubeczek firmowy TM = xyz + 19,90 = więcej niż 19,90 |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Walter

|
Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 23:23
|
|
|
Antykoncepcja, ja tam mogę do domku wrócić się odświeżyć |
_________________ "I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę."
Nie płakałem po Kaczyńskim.
|
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 23:27
|
|
|
z mojej strony możliwy (na dzisiaj) jest przyjazd w sobotę, z tradycyjnym poślizgiem oczywiście, także dylemat pomiędzy koncepcją , a antykoncepcją w moim przypadku nie istnieje;-)
+kubeczek oczywiście;-)
/wielce możliwe jest przybycie na wszystkich czterech kołach, także wszelkie groźby o skrzynce piwa znowu puszczę płazem;-)/ |
_________________ |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 23:28
|
|
|
a co skrzynka nóżki ma i chodzi za Tobą od 2 lat??? może z Bagażem ją zapoznaj |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 17 Kwiecień 2008, 01:23
|
|
|
Koncepcja.
| Cytat: | Koszt: dojazd + kubeczek firmowy TM = xyz + 19,90 = więcej niż 19,90 |
Zapomniał pan o pizzy. ^^
Tak sobie pomyślałem, że żeby obciąć ciut koszt kubka dla osób, które już teraz wiedzą, że nie przyjadą, a bardzo by go chciały i mieszkają w mieście z empikiem, to można nie bawić się w wysyłkę, tylko od razu poprosić o wysłanie do danego empiku.
I apel. Jeżeli macie świetny pomysł na punkt PLANu to nie krępujcie się i ujawniajcie swoje chore pomysły. Ja będę jutro testował papierowy model Dysku. Jak mi wyjdzie to będzie zadanie dla osób które maja już dosyć pucli.
Btw, a może jak już będzie temat z Konkrejtami to zaprosimy na spotkanie fanów Pracza z www.Pratchett.pl ?
Oni tam ciągle kłócą się o miejsce spotkania. |
|
|
|
 |
Pasikorek
Moderator

|
Wysłany: 17 Kwiecień 2008, 11:44
|
|
|
Jak już do czegoś dojdziemy, to znaczy będzie plan koncepcyjny, albo antykoncepcyjny to wkleję im linkacza na forum.
Dobra, to teraz, idąć tropem kawałka posta U, macie jakieś 'świeże' propozycje odnośnie PLANU spotkania? |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
Wysłany: 17 Kwiecień 2008, 17:32
|
|
|
A może powiemy im od razu? Żeby chociaż termin sobie zarezerwowali, bo tak na ostatnią chwilę, to nikt nie przyjedzie.
PLAN:
- puzzle
- Q&A z PWCem
- być może T***** *****s. (:P)
- zagramy znowu w mafię? W sumie fajne to było
- pizza
- parasolki.
To jest to, co jest w miarę pewne, prawda? Czy o czymś zapomniałam? |
_________________ Nie daj się zwieść polskim producentom cyckonoszy! Sprawdż swój PRAWDZIWY rozmiar! |
|
|
|
 |
Agata_G
Moderator

|
Wysłany: 17 Kwiecień 2008, 17:45
|
|
|
Tak, ale żeby znowu nie było tak, że puzzle zajmują większość czasu (przy czym zajmują tylko niektóre osoby - inne siedzą i się przyglądają). Właśnie dlatego opowiadam się za spotkaniem od soboty - i tak czasem ciężko jest wypełnić te dwa dni (a co dopiero będzie, jeżeli dojdzie do tego trzeci). Nie damy rady przesiedzieć w ŚKFie trzech dni, a, szczerze mówiąc, w Katowicach nie bardzo jest co robić - nie ma co zwiedzać (Spodek chyba każdy widział z okna tramwaju), nie ma gdzie pójść (pamiętacie problemy ze znalezieniem otwartej knajpy w piątek wieczorem (!) ) - ew. zostaje Silesia Center, ale nie sądzę, żeby wszyscy byli zadowoleni z takiego rozwiązania.
A żeby uzupełnić ten plan, proponuję jeszcze powtórkę z rozrywki (jakoś nic nowego nie umiem wymyślić) - sztukę spotkaniową i może lotki - o ile Aida znowu zgodzi się coś ładnego narysować . |
|
|
 |
Gadzinisko
Aniołek Krejta

|
Wysłany: 17 Kwiecień 2008, 17:50
|
|
|
Ja, Gadio składam pełną deklarację zjawienia się w Katowicach.
A ponieważ antykoncepcja to zło wcielone i naruszanie praw boskich to jestem za koncepcją. W końcu im nas więcej tym lepiej. |
| |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 17 Kwiecień 2008, 19:56
|
|
|
| Krasnola napisał/a: | | - pizza |
| Uboot napisał/a: | | Zapomniał pan o pizzy. ^^ |
A nie nie zapomniałem, całkiem możliwe że uda "nam" się coś wcześniej upichcić żeby było taniej . A do mieszania łyżką w garnku już się zadeklarowałem. Tylko jeszcze info nie potwierdzone i nie dogadane na 100%
Jeśli chodzi o plan, to Qba postanowił przeprowadzić konkurs 1 z 7a.
Krasna zapomniałaś o kalamburach - ostatnio mnóstwo zabawy przy tym było
A puzzle wbrew narzekaniom Agaty są wypas... idealne kiedy nie chce sie rzucać lotkami czy innym badziewiem - doskonałe dla ludzi którzy chcą się na chwilę wyłączyć. |
|
|
|
 |
|
|