Pasikorek
Moderator

|
Wysłany: 26 Luty 2009, 09:32 Benefis Sławomira Idziaka
|
|
|
| Cytat: | Podczas festiwalu, który potrwa od 27 lutego do 5 marca, zaprezentowane zostaną filmy ze zdjęciami Sławomira Idziaka oraz wcześniejsze tytuły zrealizowane przez niego jako reżysera. Planowane jest także spotkanie ze studentami warsztatów „Film Spring Open” prowadzonych przez tego wybitnego operatora oraz dyskusja na temat dystrybucji filmowej w sieci.
Festiwal uświetni benefis Sławomira Idziaka w Kinoteatrze Rialto, na który obok benefisanta zaproszeni zostaną jego współpracownicy i goście. Benefis poprowadzi Alicja Resich – Modlińska. |
Idziak to pan, który robił zdjęcia do m.in. Trzy kolory: Niebieski, Helikopter w ogniu, Król Artur, Harry Potter V. I właśnie w związku z tym ostatnim filmem, w benefisie, który będzie miał miejsce 1 marca (w tę niedzielę) w Katowicach w Kinoteatrze Rialto o godz. 17.00 będzie brał udział ŚKF. Otóż będziemy wykonywać piosnkę - taki żartobliwy pean na część Sławka.
Jeżeli ktoś ma ochotę zapraszam - po wczorajszej próbie rzec mogę, że będzie ogniskowo, skocznie i zabawnie. Występują m.in. Ela, Alex, Patty, Kasia, Kuba Ć. Kor i inni Benefis będzie transmitowany na żywo na na stronie gazety wyborczej - wyborcza.pl |
|
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 1 Marzec 2009, 17:26
|
|
|
Okolo 18 (czyli za 30 min) powyzszy wystep bedzie transmitowany tutaj - http://wyborcza.pl/1,7524..._festiwalu.html
[ Komentarz dodany przez: Vanti: 2 Marzec 2009, 12:06 ]
Drogi Seciu, coś Ci się pomyliło - transmisja była od godz. 17:00 i trwała 3h 49min. Swoją drogą bardzo ładnej jakośc był ten streaming - dumny jestem z mojej firmy |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|