Przesunięty przez: Krejt 26 Marzec 2006, 14:18 |
Identyfikatory |
| Autor |
Wiadomość |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 13 Październik 2004, 16:40
|
|
|
identyfikatory maja to do siebie, ze jak sie je nosi to raczej nie widac drugiej strony (przynajmniej takie jest zalozenie), dlatego tez Aida nie opracowywala nic specjalnego |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
KACEK

|
Wysłany: 13 Październik 2004, 19:27
|
|
|
| ja sie tylko tak pytalem..:D bylem ciekaw..;) |
|
|
|
 |
Skonto

|
Wysłany: 16 Październik 2004, 12:13
|
|
|
| Cytat: |
Będ± już wszystkie tytuły( oprócz Żółtej Kartki Antrajka )
|
A co z moj± żółt± kartk± i identyfikatorem zawodowego expiarza |
_________________ H20, CO2, KSG, ET - rzeczy do życia niezbędne!! |Uuk! - cała prawda o życiu |
|
|
|
 |
KACEK

|
Wysłany: 18 Październik 2004, 16:14
|
|
|
| Aida a ja mam prosbe..nie moglabys mi wyslac tla identyfikatora dla forumowicza ale bez tych wszystkich napisaow..;)i miejsca na zdjatko..;)bede wdzieczny kace_k@02.pl |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 4 Luty 2005, 19:04
|
|
|
| Cytat: | | Ludzie, wymy¶lcie cos , żeby można było gdzie¶ dostać tak± koszulkę... |
Bierzesz sobie wzór i szukasz punktu, w którym takie koszulki wykonuj±. Zlecasz, płacisz, odbierasz, nosisz.
Aha, Aido, skończ w wolnej chwili ten napis na mojej koszulce i daj znać, to pode¶lę Ci pieni±żki.
Niezły refleks, Aida przypomniała mi niedawno, że ta koszulka kurzy się u niej w szafie... |
|
|
|
 |
Savi

|
Wysłany: 11 Listopad 2005, 15:09
|
|
|
| Aida napisał/a: | | Re Skrytobójczyni: bo smalec, to jak dot±d jedyny Polski akcent w ¦wiecie Dysku (zob. Monstrous Regiment ). |
Wcale nie jedyny! Wydaje mi sie ze jeszcze miasto "Sto Lat" które pojawilo sie m. in. w "Muzyce Duszy" |
_________________ "Ludzie tak bardzo lubią się okradać, że wymyślili polityków żeby robili to za nich"
 |
|
|
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 11 Listopad 2005, 15:50
|
|
|
Krolestwo Sto Lat pojawilo sie w 'Morcie', a nie MD.
Do tego, jak Pratchett wielokrotnie juz podkreslal, czystym przypadkiem jest to, ze slowa te maja takie znaczenie w jezyku polskim. Gdy to wymyslal nie mial o tym pojecia. |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Savi

|
Wysłany: 12 Listopad 2005, 21:19
|
|
|
Noo stary w morcie tak ale w MD też! Bylo to jedne z miast do których przyjechala na koncert ta cala kapela a wogule to napisalem tam: "miedzy innymi" |
_________________ "Ludzie tak bardzo lubią się okradać, że wymyślili polityków żeby robili to za nich"
 |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 12 Listopad 2005, 22:50
|
|
|
| "Odrobinę" odbiegacie od tematu (który w zasadzie powinien być dawno zamknięty, naprawiam więc swoje niedopatrzenie). |
|
|
|
 |
|
|