Ulice Ankh-Morpork Strona Główna Ulice Ankh-Morpork
Dyskowe Forum Dyskusyjne :: dyskowe.info

/subscribe.phpRSS  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Jesteś nowy - zajrzyj!!!
Autor Wiadomość
QbaJak 
Moderator

Wysłany: 7 Marzec 2005, 22:21   Jesteś nowy - zajrzyj!!!

Cześć,

Kimkolwiek jesteś - w imieniu wszystkich forumowiczow chcialbym Cię z tego miejsca serdecznie przywitać. Pewnie zaraz zadasz pytanie gdzie Ty moglbyś uczynić to samo - otóż odpowiedź jest prosta - Skąd się tu wziałem i dlaczego akurat teraz (temat w tym dziale) - zaraz po tym, jak napiszesz SKĄD SIĘ TU WZIĄŁEŚ I DLACZEGO AKURAT TERAZ!!!

Ogólnie, jeśli maniery nie pozwalają Ci jednak zabierać głosu w dyskusji, bez uprzedniego przedstawienia się, możesz to zrobić również w swoim pierwszym poście - fajnie by było gdyby był odkrywczy ;) ...

Właśnie - co do odkrywczości postów - jeśli już zaatakuje Cię cząstka NATCHNIENIA, czy to w postaci stwierdzenia, czy pytania, proponuje najpierw sprawdzić, czy aby na pewno jesteś użytkowniku TYM pierwszym wybrańcem - nie mówię, że powinieneś czytać wszystko od razu, w końcu trochę tych postów już się nam nazbierało, ale przynajmniej sprawdź tytuły tematów w następujących działach Co nowego?, Podłużny Gabinet, Zjawiska Okołodyskowe, oraz Archiwum- z doświadczenia wiem, że własnie tematy z tych działów najcześciej się dublują z Twoimi myślami/pytaniami. Dopiero, kiedy tam nie znajdziesz interesujących Cię treści, zacznij maltretować resztę użytkowników swoją filozofią.

Na koniec, jeśli już spełniłeś wszystkie powyższe "wymagania" proponuje zapoznać się jeszcze z regulaminem forum - żeby było śmieszniej - i żeby było mniej okazji do "migania się" co do jego nieznajomości - regulami o tej samej treści znajduje się w 2 (słownie dwóch) identycznie zatytułowanych tematach w następujących działach: Ogłoszenia oraz w tym dziale.

Tak mi się zdaje, że to już wszystko co mógłem Ci przekazać, tak żeby przy okazaji Cię nie zanudzić, dlatego mam nadzieję, że od tej chwili współpraca będzie układała się nam bezkonfliktowo - czego Tobie oraz sobie (a w tym także innym moderatorom) życzę z całego serca.

Krejt 
Administrator

Wysłany: 11 Marzec 2005, 11:54   

Nade wszystko jednak rozpocznij swą przygodę z forum od zapoznania się z następującymi linkami:
Regulamin UAM (v. 1.3)
Forumowa szukaczka
Najczęściej Zadawane Pytania by Vanti
Powiązania fabularne (kolejność czytania)

Jeżeli okrutnie cię ciągnie do zakładania nowych tematów, obejrzyj tego flasha:
Posting and You

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi